Skip to main content

Beroepscode

Informatie over de naamvoering

In de Kamer van Koophandel staat mijn praktijk ingeschreven als Praktijk Krijgerschap, Communicatie en Bewustzijn (KCB) onder nummer 55137164. Mijn BTW-id nr. is NL001255200B87.

In Bunnik maak ik gebruik van de Praktijknaam Praktijk Gezondheid In Balans, zoals ik dat doe voor deze website.

Toelichting: In 2012 is er uit een al lang bestaand samenwerkingsverband van verschillende losse praktijken, alle gevestigd op de Regulierenring 9 te Bunnik een gezamenlijke website ontwikkeld onder de naam: www.praktijkgezondheidinbalans.nl. Dit samenwerkingsverband is er niet meer de naam nog wel. Deze staat op het bord aan de buitenzijde van het gebouw aan de Regulierenring 9, waar ik mijn ambulante praktijk heb. De website onder dezelfde naam is nu alleen ingericht voor mijn praktijk.

Wettelijke verplichtingen

Aanvang psychosociale hulpverlening en coaching

Bij de intake word je gevraagd naar enkele persoonsgegevens en kennis te nemen van het privacydocument.

Voortzetting psychosociale hulpverlening of coaching

Hiervoor tekenen wij samen een overeenkomst. Je houdt de regie over het aantal sessies.

Extra informatie:

Ik ben als psychosociaal therapeut aangesloten bij de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG) en de beroepsvereniging NVPA.

Ik sta als psychosociaal therapeut ingeschreven in het Landelijk register voor zorgaanbieders conform de Wtza: Wet toetreding zorgaanbieders. Volgens de Wtza heb ik aantoonbaar te voldoen aan de voor mij geldende eisen vanuit de WKkgz (zie ook onder kopje Onafhankelijke Klachtenbehandeling)

Onafhankelijke Klachtenbehandeling

Als NVPA therapeut ben ik gehouden aan de klachtenregeling conform de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKkgz). Op de website van de NVPA www.nvpa.org staat de klachtenprocedure toegelicht. Zie ook de folder van SCAG.

Beroepscode

Ik zet mij tot het uiterste in om op een ethische, verantwoorde wijze te handelen in mijn werk. En daarbij respecteer ik de waarde en waardigheid van een ieder waarmee ik te maken heb en diens recht op een eigen levensovertuiging en religieuze overtuiging.

Afspraak maken

Mocht ik op het moment dat je belt niet bereikbaar zijn dan bel ik je later terug als je een boodschap voor mij achter laat.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-24 35 31 38