Skip to main content

Werkwijze

In de wijze waarop ik werk komen verschillende visies en methoden samen, die ik heb opgedaan in een lang traject van studie, werk, en levenservaring. Juist dat lange traject van diepe levens- en werkervaringen, uitgebreide studies op HBO en Universitair niveau en mijn niet aflatende interesse in mens en maatschappij stellen mij in staat om diepgaande veranderingen, echte transformaties bij mensen op gang te brengen.

Ik werk cliëntgericht, waarbij de problematiek die je per sessie aansnijdt sturend is. Daarnaast ben ik bedacht op het doel waaraan je wilt werken en kan hiervoor teruggrijpen op eerder besproken punten die verdere uitwerking vragen. Ik geef inzicht en uitleg over het psychologische model van waaruit ik werk. In mijn benadering is ook het deel uitmaken van het groter geheel, het systeem, besloten; gezin, familie, groepscultuur, samenleving. Ik reik mogelijkheden aan om te verwerken en los te laten van dat wat jouw levensstroom heeft vastgezet. Juist het uitkomen bij je eigen weten, de antwoorden die in jezelf besloten liggen krijgen in het begeleidingstraject ruimschoots aandacht. Dit leren herkennen en erkennen versterkt het transformatieproces.

Ik help je graag.

Afspraak maken

Mocht ik op het moment dat je belt niet bereikbaar zijn dan bel ik je later terug als je een boodschap voor mij achter laat.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-24 35 31 38