Skip to main content

Een uitstapje

Om tot innerlijke rust te komen zijn er verschillende mogelijkheden om te ervaren in mijn praktijk. Mogelijkheden die je jezelf eigen kunt maken en thuis kunt toepassen. Zo'n basis van innerlijke rust is een weldaad voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid en daarmee ben je een tevredener mens en vaak plezieriger in de omgang.

Naast bewust worden en vervolgens los leren laten of verwerken van wat zich heeft vastgezet in je geest, je lichaam, helpt het ook om je bepaalde technieken eigen te maken. Technieken die je aandacht uit je hoofd naar je lijf brengt, zodat daardoor juist een helder bewustzijn, je eigen wijsheid naar boven komt.

Bij de start van ieder consult Psychosociale therapie bied ik je gelegenheid om de drukte waarmee je binnen stapt in mijn praktijkkamer achter je te laten. Hiervoor reik ik je heel in het kort bepaalde ontspannende bewegingen aan, ademhalingsoefeningen en een hele korte meditatie. Hierna gaan we aan de slag met je bewustwording- en verwerkingsproces.

Het aangeleerd krijgen van Chi Neng Qigong theorie en praktijk is met uitstek geschikt om innerlijke rust in je dagelijks bestaan te versterken. Het heeft niet voor niets de ondertiteling "meditatie in beweging" en de theorie ervan doet je beseffen waarom we die rust in ons zelf zo nodig hebben, juist ook in samenhang met al wat er is.

Ook de Communicatie cursus In Zijn reikt mogelijkheden aan tot grotere verbinding te komen met ons diepste zelf en van daaruit met de mensen waarmee we optrekken.

Afspraak maken

Mocht ik op het moment dat je belt niet bereikbaar zijn dan bel ik je later terug als je een boodschap voor mij achter laat.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-24 35 31 38