Skip to main content

Coaching

Als personal coach kan ik je helpen doelen in je leven helder te krijgen, weten hoe die te bereiken en je ondersteunen in de stappen die je hiervoor hebt te zetten. Dit kunnen doelen zijn zowel in je privé leven, werk als studie.
Denk hierbij als voorbeeld aan: 
 • duidelijk krijgen waar je jouw energie aan verliest in je werk en dit te veranderen
 • duidelijk krijgen wat je diepste verlangens zijn en wat dan de weg voor jou is
 • komen tot werk doen wat je inspireert
 • komen tot werk doen waar je energie van krijgt

Aanvang coaching

De eerste bijeenkomst gebruiken we om te inventariseren waar je ondersteuning in wilt. Je vertelt jouw verhaal. Ik zal je aan de hand hiervan vragen stellen en vertel je vanuit welk model ik werk. Aan het eind van het gesprek stemmen we met elkaar af en op basis hiervan gaan we een coachingstraject met elkaar in.

Duur van een coachingstraject

Afhankelijk van de waarde voor jou die onze sessies jou bieden, je hulpvraag, bepalen we in gezamenlijk overleg het aantal sessies. Financiële verlichting kan indien je zelfstandig ondernemer bent belastingtechnisch zijn of als werknemer kun je een aanvraag indienen bij je werkgever. Als het blijkt dat je inkomen niet toereikend is om een zo nodig langer coachingstraject aan te gaan, dan kunnen wij een gereduceerd tarief overeenkomen.

Wat zeggen mijn cliënten:

 • Peter 43 jaar

  De benadering van een probleem door eerst goed in mijn lichaam te landen spreekt mij aan. Je komt snel tot de kern. Je voelt goed aan wat de initiator is van een probleem. Je kunt helder uitdrukken wat het onderliggende trauma is.
 • Echtpaar (55 jaar)

  We hebben het afgelopen jaar samen met jou mogen onderzoeken wat we voelen, wat we willen en zo stukje bij beetje dichter bij onze ziel zijn gekomen. Dit was soms heftig en moeilijk, maar ook met verrassende inzichten. Het voelt fijn om volgend jaar samen met jou verder te gaan met onze zoektocht naar ons zelf en naar elkaar.
 • Leonie 35 jaar

  De bewustzijnstherapie van Gerda Schoots heeft mij het gevoel gegeven weer de regie te hebben over mijn eigen leven. Met een goed luisterend oor en het aanreiken van de juiste handvatten heeft Gerda mij leren omgaan met verdriet, angst en verlies.
 • Tim 23 jaar

  Als ik moet leven hoe iemand anders dat wil, raak ik die gevoelens van "nee" en verontwaardiging kwijt en dan leef je in een soort bubbel. Ik begin de drang om daartegen te vechten te voelen.
 • Maria 39 jaar

  Gerda heeft mij geleerd om naar mijzelf te kijken, om mijn gevoelens niet te verstoppen waardoor ik weer krijgerschap heb gekregen over mijn eigen leven. Vanaf het moment dat ik naar binnen stapte in haar fijne omgeving voelde ik me veilig en thuis.
 • Man 35 jaar

  Ik zie er wel tegen op om naar een sessie te gaan, maar ik heb het gevoel dat het mij steeds meer ondersteund en verder brengt in mijn leven.
 • Rens 31 jaar

  Eigenlijk zou iedereen zo'n soort therapie moeten hebben. Het helpt zo in je ontwikkeling.
 • Vrouw 64 jaar

  Het afgelopen jaar heb je mij op meerdere fronten sterk gesteund. Samen hebben we gekeken naar patronen die van vroeger, mij nog steeds dwars zaten. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven en te bewaken.
 • Bas 26 jaar

  Gedurende mijn burn-out heeft Gerda mij ondersteund bij het herstel. Hierbij heeft ze mij geleerd om dichter bij mijn gevoel te komen en deze te volgen. Ik ben daarbij bewuster geworden van mijn valkuilen en onbewust gedrag. Dit probeer ik nu tijdig te herkennen om direct te kunnen schakelen en hierin niet terug te vallen. Door bewuster te zijn van mijn gevoel kwam ik dichtbij wie ik werkelijk ben, waardoor ik beduidend meer zelfvertrouwen heb ontwikkeld. Het maken van persoonlijk ingewikkelde beslissingen zijn voor mij eenvoudiger geworden. Het antwoord op deze vragen zat namelijk altijd al diep van binnen, enkel moest ik dit nog herkennen. Kort gezegd heeft Gerda mij geholpen bewuster in het leven te staan.
 • Esther 54 jaar

  De therapie bij Gerda heeft me meer inzicht gegeven in mezelf waardoor ik beter kan accepteren wat er in mijn leven is gebeurd; waar ik voorheen heel erg veel moeite mee had. Door haar expertise, levenservaring en betrokkenheid, wordt in een aangename sfeer, blootgelegd waar je vastloopt, en wat je pijnpunten zijn. Gerda helpt je, stap voor stap, die pijnpunten door te werken, waardoor je -steeds meer- in je eigen kracht komt. Het steeds weer aanboren van je eigen kracht en vanuit die kracht in het leven te staan, zijn de vruchten van deze therapie. Je komt letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen te staan.
 • Janna 44 jaar

  Ik wil je graag bedanken voor alle wijze en voedende lessen, welke ik bij jou heb ontvangen. Ik put er nog steeds uit. Zo fijn dat ik steeds meer ervaar dat ik mezelf op nr.1 zet en er geen weg meer terug is in mijn ontwikkeling. Hoe beter ik dat kan, hoe beter het ontvangen wordt bij de ander. Prachtig! Daarmee heb je mij mijn eigen helend vermogen leren ontdekken. Vanuit liefde en respect naar mijzelf kijken, daar start ik nu mee. Ik ben elke dag aan het leren om dan weer terug te gaan naar "thuiskomen bij mezelf".

Werkwijze

Van probleemanalyse naar bewustwording

Als voorbeeld: In eerste instantie is het meestal nodig om datgene waarin je ondersteuning wilt verder te onderzoeken. Wat hangt ermee samen? Door verdiepende vragen die ik je stel kan hierover al meer helderheid komen vanuit je denken. Helderheid kan nog eens versterkt worden door je te leren op een dieper niveau contact te krijgen met wat je bij vragen, situaties voelt en ziet.

Van bewustwording naar plan van aanpak

Een grotere helderheid over wat je eigenlijk wilt en wat je op weg er naar toe hebt te leren, te overwinnen, aan te gaan of los te laten brengt ons uiteindelijk bij een concreet plan van aanpak.

Van tussentijdse evaluatie naar bijstelling

Het werken met je plan van aanpak kan tussentijdse belemmeringen blootleggen. Deze vragen dan eerst aandacht en zo nodig bijstelling van je plan van aanpak. Werken op drie niveaus denken, voelen, zien versterken je bewustzijn, je eigen "weten" en je daadkracht.

Tarief

Een sessie kost € 110,- en duurt 5 kwartier.

Afspraak maken

Spreek je bericht in als je mij niet aan de lijn krijgt, dan bel ik je terug.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-24 35 31 38